Dobavljači

APS je Njemačka obiteljska tvrtka koja već četvrtu generaciju proizvodi kvalitetne proizvode za buffet, catering, barove, posuđe i kuhinjske dodatke. Kvaliteta i inovativnost temelj su njihove proizvodnje.

PREUZMI KATALOG

Arc je svjetski priznat i jedan od vodećih proizvođača stolnih proizvoda. Staklo, tanjuri, čaše i drugo, u raznim stilovima i za razne namjene, izrađeno uz poznavanje tržišta. Nude izvrstan omjer cijene i kvalitete.

PREUZMI KATALOG

Apulum je rumunjski proizvođač porculanskog posuđa. Kvaliteta, stalan razvoj, inovativnost... Sve to i više od toga predstavlja brend Apulum.

Arcos, španjolska tvrtka sa višestoljetnom tradicijom, specijalizirana je prvenstveno za područje proizvodnje noževa. Stalnim inovacijama i praćenjem potreba kupaca stvaraju kvalitetne proizvode po kojima se ističu.

PREUZMI KATALOG

Osnovan 1876. godine, Bartscher je jedna od vodećih tvrtki u industriji komercijalnih kuhinja u Europi. Njihova ponuda uključuje veliki izbor profesionalnih uređaja, praktičnih dodataka i inovativnih rješenja; sve što moderna kuhinja treba.

PREUZMI KATALOG

Berndorf je njemački brend koji proizvodi kvalitetan pribor za jelo. Iskustvo i pažnja prema najsitnijim detaljima čine da se njihovi proizvodi ističu. Izrađuju proizvode za profesionalna okruženja kao i za kućnu upotrebu.

PREUZMI KATALOG

Bonyco je Srpski proizvođač koji se uglavnom bavi proizvodnjom raznih proizvoda od nehrđajućeg čelika, poput lonaca, šalica i tanjura.

PREUZMI KATALOG

Bormioli je jedna od vodećih Talijanskih tvrtki, poznata uglavnom po proizvodnji staklenih čaša, ali proizvodi i ostalo posuđe. Proizvodi različitih stilova, oblika i dizajna uvijek su promišljeno dizajnirani i donose topli talijanski štih.

PREUZMI KATALOG

Cambro je proizvođač koji stvara kvalitetne proizvode s inovativnim dizajnom. Nude proizvode za prijevoz hrane, bar, posluživanje hrane i još mnogo toga. Njihovo iskustvo pretočeno je u stalni razvoj i proizvodnju novih, inovativnih proizvoda.

PREUZMI KATALOG

Eco Burner je proizvođač čiji je glavni cilj unaprijediti buffet i smanjiti utjecaj na okoliš. Stoga razvijaju održive alternative gelovima i drugim proizvodima za jednokratnu upotrebu.

PREUZMI KATALOG

Ecotensil je proizvođač koji je razvio poseban oblik jednokratnog posuđa od papira. Održivost i briga za okoliš su u prvom planu poslovanja, zajedno s izvanrednom inovativnošću, koja im je pomogla u razvoju potpuno novog proizvoda.
 

Emo Novum je najveći Slovenski proizvođač emajliranih proizvoda. Već dugi niz godina poznata je po proizvodnji visokokvalitetnog i trajnog emajliranog posuđa.
 

Formawood je slovenska tvrtka koja proizvodi estetski savršene, kvalitetne drvene proizvode. U njima se isprepliću razumijevanje i ljubav prema prirodnom materijalu, drvu. Tako Formawood stvara prekrasne proizvode prikladne za kućnu i profesionalnu upotrebu.

 

G.Benedikt je jedan od najstarijih proizvođača porculana u Češkoj. Usmjereni su na proizvodnju porculanskog posuđa za hotele. U njihovim proizvodima isprepliću se tradicija i kvaliteta, a kroz njih stvaraju prekrasne porculanske proizvode.

PREUZMI KATALOG

Has Cevher je Turska tvrtka koja se fokusira na proizvodnju lonaca, tava i posuđa koje nudi izvrsnu ravnotežu između cijene i kvalitete. U ponudi imaju proizvode za profesionalnu i kućnu uporabu.

 

Hendi je Njemačka tvrtka koja proizvodi i dizajnira ugostiteljske proizvode i kuhinjske dodatke. Poznavanjem potreba kupaca, dobrim omjerom cijene i kvalitete te širokim asortimanom izbili su u sam vrh među proizvođačima sličnih proizvoda.

PREUZMI KATALOG

Inoxriv, osnovan 1941. godine, proizvodi kvalitetne proizvode od nehrđajućeg čelika prikladne za profesionalnu i kućnu uporabu. Cjelokupna proizvodnja je smještena u Italiji, gdje se proizvode trajni i visokokvalitetni proizvodi.

PREUZMI KATALOG

La Tavola, talijanska tvrtka ima za cilj postići tri cilja: biti prva u inovacijama, najelegantnija i posvetiti pozornost potrebama korisnika. To postižu opsežnom stručnošću i korištenjem najnaprednijih tehnologija. Tako proizvode visokokvalitetne i estetski savršene proizvode za bifee, catering i mixologiju. Već nakon dvadesetak godina rada etablirali su se u mnogim svjetski poznatim lancima hotela, upravo zbog svoje fleksibilnosti, estetski atraktivnih proizvoda i kvalitete.

PREUZMI KATALOG

Montini je Talijanska obiteljska tvrtka koja je započela s proizvodnjom proizvoda od nehrđajućeg čelika za dom, a zatim proširila asortiman na proizvode za kuhanje, restorane i hotele. U njihovoj ponudi nalaze se i razni uređaji koji će vam olakšati zadatke u kuhinji.

PREUZMI KATALOG

Nosse je Portugalski proizvođač posuđa. Inspiraciju crpe iz tradicionalnog lončarstva, a u izradi proizvoda surađuju s raznim umjetnicima. Na taj način stvaraju doista prekrasne proizvode koji su prava umjetnička djela.

PREUZMI KATALOG

Ornamin je moderna obiteljska tvrtka koja proizvodi održive proizvode za ponovnu upotrebu. Njihova proizvodnja je u potpunosti smještena u Njemačkoj.

PREUZMI KATALOG

Paderno je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom specijalizirana za proizvodnju kvalitetnog i profesionalnog kuhinjskog posuđa, au asortimanu se nalazi i ostalo posuđe za posluživanje. Ponosni su na kvalitetu i dizajn svojih proizvoda.

PREUZMI KATALOG

Palmer je tvrtka koja osnovana 1916. godine. Bave se prodajom kuhinjskog i stolnog posuđa. Osim što nude proizvode drugih brendova, razvijaju i vlastite proizvode. Jedan od njihovih brendova je i Palmer, brend koji je sinonim za kvalitetno i moderno stolno posuđe.

PREUZMI KATALOG

Pasabahce je jedan od najvećih europskih proizvođača stakla. Proizvode visokokvalitetne, ali pristupačne proizvode koji su idealni za profesionalnu i kućnu upotrebu. U širokom asortimanu možete pronaći različite proizvode, različitih stilova i za sve prigode.

PREUZMI KATALOG

Španjolski Pujadas posluje od 1921. godine. Dugogodišnjom tradicijom i stručnošću razvija i proizvodi širok asortiman profesionalnog posuđa i opreme za ugostiteljstvo. Njihovi su proizvodi dizajnirani imajući na umu smanjenu potrošnju energije, trajnost i ograničavanje bacanja hrane. Stalna kontrola, inovativnost i tradicija spajaju se u Pujadas proizvode koji impresioniraju svojom kvalitetom i upotrebljivošću.

PREUZMI KATALOG

RAK Porcelain, čija je glavna proizvodnja smještena u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jedan je od lidera u području proizvodnje porculanskog posuđa. Njihovi proizvodi mogu se pronaći u mnogim vrhunskim hotelima (40 000+ hotela s više zvjezdica) i ekskluzivnim restoranima i drugim kulinarskim okruženjima, u više od 165 zemalja. Njihovi proizvodi spajaju vrhunsku kvalitetu, visoku postojanost i estetiku koji su spojeni u ekskluzivnom, luksuznom i modernom posuđu.

PREUZMI KATALOG

Robotcoupe, čija je proizvodnja smještena u Francuskoj, ističe se na tržištu inovativnim, izdržljivim i kvalitetnim proizvodima. Specijalizirani su za proizvodnju opreme za pripremu hrane.

PREUZMI KATALOG

Royale je talijanski proizvođač tanjura, čaša i pribora za jelo. Prilikom kreiranja obraćaju pažnju i na najsitnije detalje te tako stvaraju uistinu vrhunske proizvode koji će svaki stol učiniti nečim posebnim.

PREUZMI KATALOG

Salvinelli je obiteljska tvrtka koja se već tri generacije bavi proizvodnjom kvalitetnog i estetski savršenog pribora za jelo. Uglavnom su namijenjeni restoranima, hotelima i drugim profesionalnim okruženjima. Cjelokupna proizvodnja se nalazi u Italiji.

PREUZMI KATALOG

Saturnia je Talijanska tvrtka, bave se proizvodnjom porculanskog posuđa koje će uljepšati svaki stol. Prikladni su i za profesionalnu (horeca) upotrebu i za kućnu upotrebu.

PREUZMI KATALOG

Silikomart, talijanska tvrtka, proizvodi silikonske modele za inovativno pečenje. Koriste kvalitetne proizvode koji su proizvedeni u Italiji. Zaista visokokvalitetni materijali i inovativan dizajn spajaju se u finalne proizvode koji će dobro doći svima koji žele ponuditi zanimljive, vrhunske slastice.

PREUZMI KATALOG

Regina je jedan od brendova Talijanske tvrtke Stil Casa. Proizvode kvalitetne i dugotrajne proizvode prvenstveno namijenjene pizzerijama, a u njihovoj ponudi možete pronaći i ostalu potrebnu opremu za restorane.

PREUZMI KATALOG

Thermohauser je njemačka tvrtka koja proizvodi profesionalne proizvode za pečenje, transport i prezentaciju hrane. Stoljetna tradicija izrade zaista kvalitetnih proizvoda dovela ih je do vrha.

PREUZMI KATALOG

Tognana je Talijanski proizvođač porculanskog posuđa. Hvale se tradicionalnim načinima izrade u koje su utkane nove tehnike. Time postižu kvalitetu proizvoda koji se diče Talijanskim dizajnom.

PREUZMI KATALOG

Westmark je Njemački proizvođač kvalitetnog i inovativnog posuđa za kuhanje i pripremu hrane. Konstantnim razvojem i inovacijama proizvode uvijek nove, zanimljive proizvode koji će vam olakšati pripremu hrane.

PREUZMI KATALOG

Zwiesel glas je vodeća svjetska bavarska tvornica stakla koja proizvodi vrhunske čaše koje zadovoljavaju najviše standarde u ugostiteljstvu. U proizvodnji surađuju sa sommelierima, hotelijerima, poznavateljima gastronomije i svjetski priznatim dizajnerima. Na taj način proizvode zaista vrhunske i visokokvalitetne proizvode. Ističu se i korištenjem patentirane Tritan tehnologije. To je kristalno staklo bez olova i barija, visokog sjaja, duže trajnosti i veće otpornosti na udarce. Ove čaše će zadržati svoj izvorni sjaj i nakon 2000 ciklusa pranja. Zwiesel glas je sinonim za vrhunsku kvalitetu i estetski savršene proizvode u hotelskim lancima, restoranima i trgovinama.

PREUZMI KATALOG

 
Noga Hrvaška
Alpeks gastro d.o.o.
Ul. Velimira Škorpika 11,
10000 Zagreb, Hrvaška

 
 
  info@alpeks.hr
  +385 1 6471 101
  +385 1 6471 102

       
 

NAČINI PLAĆANJA