Aktualno
Arhiv
2024
2023
2022
NOVO! Linije porculana brenda Cookplay.
29.11.2023
 
NOVO!
Linije porculana brenda Cookplay - REX, YAYOI, SHELL LINE, JELLY i GOCHI, od sada dostupne ekskluzivno u našom C&C!
U Cookplayu rade s vizijom; stvoriti novu generaciju stolnih postavki i dizajnirati nove oblike s održivim materijalima.

Njihov cilj kao dizajnera posvećen je korisnicima s ciljem stvaranja emocionalne veze oko stola kroz njihove organske i senzualne forme inspirirane najosnovnijim oblicima prirode.
Pozivamo vas u naš C&C, gdje možete uživo vidjeti i uvjeriti se u čari Cookplay linija. Ili na našoj web stranici: www.alpeks.hr

REX: to je kolekcija koja se sastoji od slobodnog i intuitivnog trodimenzionalnog grafičkog uzorka. Svaki oblik ćelije nacrtan je nenamjenski i jedinstven je jer slijedi logiku prirode, prilagođava se okolini i ne ponavlja se.



JELLY: sastoji se od široke palete komada; tanjuri, zdjele i posude raznih veličina za najljepšu postavu stola. Po prvi put, ova kolekcija je upotpunjena s tri okomita porculanska uzorka: vrč ili vaza za vodu, vrč za umak i čaša za vodu, kavu ili koktele.


SHELL LINE: ergonomski i delikatan dizajn njegovih elemenata omogućuje široku primjenu, kako za tradicionalne kuhinje tako i za najsuvremenije konceptualne prezentacije.



YAYOI: nudi nekoliko komada porculana dizajniranih za zajedničko ili individualno postavljanje stola, s više raznolikosti i manje volumena.


GOCHI: je najkreativnija i najzabavnija zbirka Cookplaya.


 
 
Noga Hrvaška
Alpeks gastro d.o.o.
Ul. Velimira Škorpika 11,
10000 Zagreb, Hrvaška

 
 
  info@alpeks.hr
  +385 1 6471 101
  +385 1 6471 102

       
 

NAČINI PLAĆANJA